download (1)

Hotstone Massage

Ziel, Lichaam en Geest zijn één.

Een hotstone massage is een diepe ontspannende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme lava stenen, ook wel bekend als basalt stenen. Basalt houdt de warmte lang vast en geven deze warmte door aan het lichaam. De stenen vinden hun oorsprong in Amerika waar ze volgens de Indianen gevormd zijn door de 4 elementen; vuur, aarde, wind en water.
De stenen krijgen een waterbad waarmee ze opgewarmd worden naar 45-50 graden. Met deze warmte worden grotere diepten van de spieren bereikt en dus is het effect ook groter.

Een hotstone massage is onder andere zeer geschikt bij de behandeling van:

- Stress
- Spierklachten
- Spanningen
- Gewrichtspijn
- Verminderde doorbloeding

Ook voor het algemeen welzijn van een gezond lichaam kan een hotstone massage een belangrijke bijdrage leveren.

Denk hierbij aan:
- Afvoer van afvalstoffen
- Het ontgiften van het lichaam
- Activeren zelfgenezend vermogen
- Een weldadige ontspanning

 

U ligt tijdens een hotstone massage op een massagetafel. De behandeling duurt ca. 30 of 60 minuten.

Toe aan een diep ontspannende massage? Neem contact op! Stuur een email of neem telefonisch contact op : 06-22856570

 

 

De stenen bevatten natuurlijke krachten.

Basalt is paramagnetisch, wat betekent dat de steen aangetrokken wordt door een magnetisch veld. Paramagnetisch verhoogt de vitaliteit en is conductor van subtiele energieën.
De warmte dringt door in de spier en verlicht spanningen terwijl koude stenen ontstekingen verminderen en zwellingen tegengaan.
De toepassing van warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft de masseur ook de kans om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn.
Hotstone zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstellendvermogen van het lichaam.
Het helpt ook bij het harmoniseren van de chakra's en ondersteunt alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert.

Tegen lichamelijke klachten